Juan José Tamayo intentarà escalar posicions en l'etapa de Dénia

08 de febrer de 2013 - 00: 00

El ciclista de Xàbia, Juan José Tamayo, de l'equip L`Esprint, tractarà el diumenge d'escalar posicions en la classificació en la cinquena etapa de la XXVII Volta a la Marina que es va a celebrar a Dénia.

El xabienc està demostrant trobar-se en un gran moment de forma. Al seu triomf a Xàbia es va sumar el gran paper que va fer en la quarta etapa disputada el passat diumenge a La Vila. Va ser una etapa molt dura, amb contínues pujades i baixades, amb molts pujades i baixades.

Tamayo va estar atent per entrar a la fuga bona de la jornada en companyia d'altres 13 ciclistes més. En l'esprint disputat a poc metres de la línia d'arribada, es va imposar Joaquín Ortega. El ciclista de Xàbia va entrar a la tercera plaça.

Un altre dels corredors destacat va ser Moisès Espinós de l'equip Portal de la Marina- Xabia`s Bike que va entrar en el setè lloc, sent el quart de la seua categoria de Màster 30.

La cinquena etapa a disputar diumenge a Dénia consta de 66 quilòmetres i el traçat és molt conegut per a Tamayo sobretot motivació especial ja que el darrer tram de la cursa circula per Javea, amb l'ascens a l'Alt del Montgó. La eixida a aquesta etapa serà a les 10 del matí i està prevista l'arribada al carrer del Marqués de Campo cap a les 11.
El ciclista de Xàbia és quart a la general a 59 "de l'líder de la Volta que és Pascual Orengo.