Josevi Marí, de l'Xàbia Bikers, aconseguix un segon lloc a La pica

26 de febrer de 2020 - 23: 33

Els Xàbia Bikers van disputar diferents carreres el cap de setmana. D'una banda, gran part de l' team es va desplaçar a la Vall d'Uixó per realitzar la Marató BTT La pica amb un total de 67 km de recorregut i 1700 de desnivell positiu.

Aquesta prova en una marató dura, molt trencacames, amb molts pics de pujades i baixades sense deixar la famosa rampa pica de l'34% que dóna nom a aquest esdeveniment. A la fi de la Marató, Josevi Marí havia entrat a meta en segona posició de la categoria Màster 50.

D'altra banda, dos dels bikers van estar representant a el club al Trofeu Open BTT XC de la Vila Joiosa. Un circuit de 6 voltes en categoria elit amb un total de 33,5 km i 950 de desnivell positiu i molt tècnic amb pujades i baixades, fent que els bikers no tinguin temps a recuperar-se.

Així mateix, Sebastián Osacar va disputar la XII marxa BTT d'Alginet quedant en la posició 25 de la general i 10è en la seua categoria Màster 40.

Resultats dels participants

Marató BTT La pica

Marzal: Lloc 30 de la General i 5è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 03: 30.48.
Josevi Marí: Lloc 31 de la General, 2n de la seua categoria amb un temps de 03: 30.50.
Raúl: Lloc 32 de la General i 6è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 03: 30.51.
Alex: Lloc 43 de la General i 11è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 03: 39.56.
Roberto: Lloc 61 de la General i 16è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 03: 57.57.
Juanjo: Lloc 69 de la general i 5è de la seua categoria, va entrar a meta amb un temps de 04: 04.30.
Paco: Lloc 70 de la General i 18è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 04: 04.36.
Tafol: Lloc 86 de la General i 23è de la seua categoria, va creuar la meta en un temps de 04: 43.00.