José Manuel García i Mª Isabel Ferrer van repetir el triomf a la 'Cursa Popular a Teulada'

22 2018 abril - 11: 09

Es va repetir la història de la passada edició en la XVI Cursa Popular de Teulada i els guanyadors absoluts de la mateixa van ser: En dones, Mª Isabel Ferrer i en homes, José Manuel García, Tots dos atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia.

La cursa va tornar a comptar amb un grup capdavanter on es va viure un bonic duel entre dos atletes xabieros, José Manuel García i Nizar Lakhlifi, Aquest del Club Multiesport Benitatxell. Al final, l'experiència i sobretot, la major força de García Barragán li va servir per despenjar el jove Nizar Lakhlifi.

L'atleta del Llebeig Xàbia va entrar en meta amb un temps de 34: 03. El segon en meta va ser Nizar Lakhlifi, amb un registre de 34: 15 i molt a prop va entrar Juan Vidal, el CA Automoció Moll, amb una marca de 34: 19.

En dones, Mª Isabel Ferrer va tornar a van tindre una plàcida carrera dominant de principi a fi. El seu temps en creuar la línia d'arribada va ser de 37: 53. La segona plaça va ser per a Cristina Roselló, Del Club Multiesport Benitatxell, amb una marca de 41: 00. La tercera plaça va ser per a Sònia Tirado del Club Atletisme Benidorm que va realitzar un temps de 41: 59.

Cal destacar la bona organització duta a terme pel Club Atletisme Corremundos Teulada que va cuidar al màxim tots els detalls de la prova perquè sortís tan bé.