José Manuel García va ser 16è en el 'XXXIX Gran Fons Internacional de Set Aigües'

21 d'agost de 2018 - 07: 55

L'atleta, José Manuel García, Pertanyent al Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser un dels 1.320 atletes als quals no els va espantar el mal temps, i es va llançar a disputar, el XXXIX Gran Fons Internacional de Set Aigües.

Aquesta és una de les proves clàssiques de quantes se celebren a l'estiu a la Comunitat Valenciana. Amb un dur recorregut de 15.150 metres, amb pujades i baixades continues la fan una de les més atractives. En aquest exercici, els participants van comptar amb l'avantatge d'una temperatura millor que en edicions passades. Va refrescar l'ambient i això ho van agrair els atletes.

L'atleta del club xabiero va buscar el seu lloc en la prova sabent que no podia estar en el grup d'elit donada l'enorme qualitat de la gent que va competir, on hi va haver 18 atletes professionals sent 8 d'ells internacionals.

García Barragán es va marcar un ritme a seguir de 3'38 el quilòmetre que li va permetre entrar en meta en el lloc 16 absolut i 13 sènior, amb una marca de 54.24.

Cal assenyalar que el vencedor de la prova va ser Ouasis Zitane amb un temps de 49.00, catorze segons més tard va arribar Ricardo Serrano i el tercer classificat va ser Jaguard El Bissis, amb un registre de 49.22.

En la categoria femenina, la vencedora va ser Liu Westphal, amb una marca de 56.02, seguida de Laura Méndez, amb un temps de 59.25 i la tercera plaça va ser per a Raquel Landin amb un registre de 1: 00.56.

Cal assenyalar que hi va haver dues dones pertanyents al Club Atletisme Llebeig que van prendre part en una cursa que va tornar a presentar un gran ambient. No va faltar animació i tots els veïns d'aquest municipi va eixir al carrer per ajudar al màxim als corredors i corredores, entre elles, Chus Pobes, que va ser la 69 en la seua categoria Veteranes amb un temps de 1: 47.13. Alhora que ella va creuar la meta, Rosa Marí Ramos, que va ser la 70 en Veteranes, el temps va ser idèntic al de la seua companya.