José Antonio García de l'Xàbia Bikers va ser el millor M40 a la 'Marxa de Benigànim'

06 de març de 2019 - 11: 58

Els bikers del Xàbia Bikers van van tindre un altre cap de setmana carregat de competicions i van gaudir de les mateixes gràcies al bon temps. Es van repartir per la Comunitat Valenciana, gran part d'ells es va desplaçar a Benigànim per participar en la Marxa a Benigànim, Prova puntuable per al Circuit Comarques Centrals de MTB. Una cursa de 38 km i 1100 de desnivell positiu. Un altre grup corredors es va desplaçar a la Vall d'Uixó per disputar una marató de 70 km amb 1800 metres de desnivell.

La cursa de Benigànim va van tindre lloc sobre un circuit de dues voltes, canviant un poc el recorregut de cada volta, sense que faltés la pujada del Ferro; ràpid i amb sengles molt "Xules", Han afirmat des del club.

En aquesta cursa i com ja és habitual, cal destacar la gran actuació de José Antonio García, que va ser el millor en la classificació de la categoria M40, a l'entrar amb un temps de 1: 48.27. García és l'actual líder la categoria, en la classificació del Circuit de Les Comarques Centrals.

La resta dels participants del Xàbia Bikers van quedar de la següent manera:

• Sebastià Osacar, 55 general en temps de 01: 55.35
  • Alejandro Chacón, 59 general, temps 01: 56.13
  • Juan Manuel Mata, 128 general, temps 02: 10.25
  • Joan Vallès, 139 general, temps 02: 13.54
  • Vicente Catalá Campa, va fallar en la classificació

Els altres bikers del club xabiero van estar en terres castellonenques, on es van trobar en Vall d'Uixó un circuit llarg i dur, amb baixades per pistes ràpides, pujades curtes però exigents, amb la famosa pujada el Machacón amb un pendent del 34%, molt dur també per a la mecànica per la pols del terreny, que era molt sec, i que va fer patir molt a les cadenes.

Gran actuació per equips de Raúl Molina i Roberto Docampo quedant 6 després de perdre una posició en els últims 3 km per una fallada mecànica. També gran carrera la de Josevi Maria i Vicente Marzal, que van poder acabar amb diverses avaries també per la cadena.

Raúl Molina i Roberto Docampo, va quedar en 6ª posició en la modalitat per equips en un temps de 03: 51.04. Vicente Marzal, 58º de la general, M40, 17 en un temps de 04: 18.02 i Josevi Maria, 59º general, M45- 5º en un temps de 04: 18.03.