Jakarta Bacan busca el seu primer títol de Copa de Futbol Veterans

01 de juny de 2019 - 09: 07

En la competició de Copa de Futbol de Veterans, els equips de Jakarta Bacan Xàbia i Denigrés disputaran la final, aquest dissabte, al camp Diego Mena a les 18: 30 hores. La final presenta el gran atractiu de ser la primera vegada que les dues formacions la juguen, això fa que no hi hagi un favorit clar abans del partit.

La trajectòria de les dues formacions en la competició ha estat immaculada, més la de Jakarta Xàbia que ha guanyat tots els partits que ha jugat. Va començar la seua marxa vencent al Gorgos Vtnos, per 0 a 1, donant la primera gran sorpresa en la competició copera.

En quarts de final no va van tindre cap problema per vèncer Vtnos. Pedreguer per 0 a 4. A la semifinal davant el campió de lliga, Kamarca Dénia, va donar la segona gran sorpresa en guanyar per 1 a 0.

Mentre que el Denigrés ha tingut un pas lleugerament més complicat, en primera ronda va guanyar a La Casa de la Pasta per 2 a 5, En l'eliminatòria de quarts de final es va desfer del Calp Vtnos. Per 3 a 1. En semifinals va eliminar al conjunt del Colombians CF en els penals després d'haver acabat la trobada amb empat a 2.

S'espera una gran final on les espases estan en tot l'alt i on es pretén que hi hagi un bon ambient. L'organització repartirà cervesa a tot majors d'edat que assisteixin al partit.

Gala Final de Temporada

Posteriorment i al Restaurant BB al Verger tindrà lloc el tradicional sopar final de temporada on es lliuraran els trofeus tant de la lliga com de la Copa. A aquest acte s'espera que acudeixin al voltant de 150 persones representant als equips que en aquesta temporada han participat en les dues competicions.