Ignacio Cardona i Toni Soler van acabar entre els 15 primers a la 'Milan Vertical Run'

16 2019 abril - 14: 51

Els atletes, Ignacio Cardona y Toni Soler, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Van acabar entre els 15 primers la prova 'Milan Vertical Run', Segona de les puntuables per al 'Vertical World Circuit'. La primera de les proves es va celebrar la passada setmana a Seül.

Els xabieros van acudir amb moltes ganes a aquesta cursa on van haver de pujar les escales de l'edifici Allianz de la ciutat italiana de Milà. En aquesta prova la participació va ser massiva ja que va rondar els 500 atletes pertanyents a 22 països.

Ignacio Cardona després de realitzar l'ascens a l'edifici més alt d'Itàlia en un temps de 6.01: 35 va acabar al lloc 13 dels 391 homes que van participar. El seu company i amic, Toni Soler també va van tindre una magnífica actuació i va acabar en el lloc 14 amb una marca de 6.03: 70. Tots dos van aconseguir ser els millors espanyols de quants van participar.

El vencedor de la prova va ser l'atleta, Piotr Lobodzinski, el polonès va establir un nou rècord a l'aturar el cronòmetre en 5.15: 59. El segon lloc va ser per l'austríac, Mark Bourne, amb una marca de 5.16: 11. El tercer lloc va ser per a l'italià, Fabio Ruga, que va acabar amb un temps de 5.20: 97.

La següent prova del 'Vertical World Circuit' serà el 28 d'abril, a la ciutat de Ho Chi Minh, Vietnam, amb el 'Vinpearl Luxury Landmark 81: Race to the Summit', una nova carrera en un edifici completament nou.

Un circuit que compta amb 11 carreres, el nombre més alt fins a la data en el calendari, que s'estenen per tot el món des de Nova York a Londres, París, i Milà a Europa, a través de Dubai en el Mig Orient i fins a Àsia , el centre de les torres més altes del món a Seül, Ho Chi Minh City, Beijing, Xangai, Osaka, concloent amb la gran final a Hong Kong.