Ignacio Cardona i Pilar Vidal van pujar al podi a la Mitja Marató Serra d`Oltà

15 de desembre de 2015 - 00: 00

L'incombustible atleta xabiero, Ignacio Cardona, Va ser el guanyador de la XI Mitja Marató Serra d'Oltà.

Ignacio Cardona a Calp

Cardona va aconseguir creuar la línia d'arribada després d'un recorregut de 20.300 metres d'un desnivell positiu de 1.000 metres en un temps de 1: 42: 17. La segona plaça va ser per a l'atleta Emili Sellens del Macrovital amb una marca de 1: 45: 29. El tercer en creuar la meta va ser, José Antonio Lluna amb un registre de 1: 48: 45.

En dones la primera plaça va ser per Antònia Valero amb un temps de 2: 31: 40. La segona classificada va ser, Nicole Zucchini del Esports Colau amb un registre de 2: 35: 17 i la tercera posició va ser per a, Pilar Vidal de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia amb una marca de 2: 37: 07.

Pilar Vidal

En la categoria Màster el vencedor va ser, Antonio Lozano, del Club Atletisme Irun Calp mentre que en dones la vencedora va ser, Louise Ambler, del Club Atletisme Corremundos de Teulada-Moraira.

Juanjo Vallès el CA Llebeig Xàbia va entrar en el lloc 42 de la classificació absoluta amb una marca de 2: 15: 38. Eduardo Crespo va entrar en el lloc, 277 amb una marca de 3: 21: 50. Mentre que no van poder acabar la prova, Andreu Bertomeu i Vicent Colomer.