Ignacio Cardona i Aida Pérez van dominar la cursa de 23 km en la prova 'Celler Xaló Trail'

04 de novembre de 2019 - 13: 39

El Circuit Trail Marina 2019 començar amb la prova Celler Xaló Trail, en la qual els atletes comarcals van ser grans protagonistes. Aquesta primera cita va van tindre tres modalitats per als més de 450 participants: una prova de 15 km, que va comptar amb 156 inscrits, una altra de 23 km, amb 210 atletes i una altra per uns 90 caminants.

En la prova llarga de 23 quilòmetres, el millor va ser Ignacio Cardona, El veterà atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va imposar la seua llei i força arribant a meta en la primera posició. El temps en creuar l'arc d'arribada del atleta xabiero va ser de 2: 11.18. La segona plaça va ser per a Emili Sellés, de l'Marathon Crevillent, amb un registre de 2: 12.23. El tercer lloc va ser per al denier, Pedro Martínez, de l'Esports Colau Trail, que va fer un temps de 2: 15.25.

En dones, la millor va ser la deniera, Aida Pérez el CA Baleària Dianium amb una marca de 3: 01.56. La segona en meta va ser Antonia Valero, atleta independent, que va acabar la prova en un temps de 3: 07.36. La tercera plaça va ser per a Laura Salom, del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, amb una marca de 3: 08.51.

Cal destacar que el Club Atletisme Llebeig va competir com a equip mixt format pels següents atletes: Eduardo Vallès, Ignacio Cardona, Miquel Bisquert, Gina Virueña, David Joaquín Donate, Rolf Jong, Eduardo Crespo, Francisco Javier Fernández, Juan José Vallés i Ferran Bernat. Tots plegats han aconseguit posicionar-se en sisè lloc.

En la distància de 23 km, els atletes de l'llebeig van prendre el camí aconseguint arribar a meta. Rolf amb un temps de 03: 26: 28. Amb una marca de 2: 42: 57 va traspassar la línia Fernández i Crespo va finalitzar la Trail a 3: 57: 40. Eduardo Vallès va finalitzar amb un temps de 2: 55: 25. Bernat va aconseguir acabar amb un temps de 4: 08: 20.

Pel que fa a la distància de 15 km van participar de l'Llebeig; Gina Virueña, Raúl Bover i Cristóbal Buigues. Gina va quedar en cinquena posició de categoria femenina absoluta amb un temps de 1: 43: 16. Bover va passar la meta en 1: 43: 28 i Buigues ho va fer en 1: 29: 55.

Jordi Ripoll el CA Baleària Dianium va dominar els 15 km

En la prova dels 15 quilòmetres, el triomfador va ser Jordi Ripoll, el CA Baleària Dianium, que està demostrant el seu gran moment de forma ja que ve de guanyar en les últimes carreres en què està participant. El seu temps final va ser de 1: 14,51. La segona plaça va ser per a l'independent, Gonsal Ferrer, que va realitzar una marca de 1: 16.43. El tercer lloc va ser per Blas Artesero, atleta independent que va acabar el traçat amb un temps de 1: 19.40.

En categoria femenina, la prova la va dominar Maria Fuentes, independent que va acabar amb un registre de 1: 24.49, sent novena de la classificació general absoluta. La segona classificada va ser Rosa Lara, del Club Atletisme Gata, que va realitzar un registre de 1: 32.35. El tercer lloc va ser per Elisa Sansano, amb una marca de 1: 39.33.