Ignasi Cardona va ser el millor en la 'Broadgate Tower Londres'

27 de novembre de 2018 - 06: 59

El veterà atleta xabiero, Ignacio Cardona, Va tornar a somriure, no en va, va ser el guanyador de la penúltima cursa del Circuit Vertical World Circuit, Celebrat a la capital del Regne Unit.

Cardona va emprar un temps de 4.02 en pujar els 35 pisos en els quals va ascendir a un total de 877 graons. Va estar per davant de l'atleta local, l'anglès, Mark Howard, que va emprar cinc segons més que l'xabiero. La tercera plaça va ser per al japonès, Takaki Koyama, amb un temps de 4.14.

Destacar el gran paper realitzat pel seu amic i company, Toni Soler, Molt menys habituat a aquest tipus de curses. Soler va acabar la prova en el quart lloc amb un registre de 4.18, va van tindre el podi a només quatre segons.

Una altra representant de la comarca, Laurece Rastell, va acompanyar a aquests dos atletes i ella va competir en la categoria femenina. L'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium acabar en el lloc onzè de la general amb un temps de 6.3 en la categoria elit.

Tots ells van tornar de la seua aventura londinenca amb una experiència que van valorar com de molt positiva. Ara la seua pròxima cita serà disputant la vuitena i última carrera del Circuit Vertical World Circuit, Que tindrà lloc a Hong Kong.