Ignacio Cardona campió autonòmic Veterà de 'Quilòmetre Vertical'

17 2018 abril - 05: 00

L'atleta, Ignacio Cardona, Es va proclamar campió autonòmic de quilòmetre Vertical, Després de la victòria aconseguida al Puig Campana de Finestrat.

Cardona va aconseguir el títol de campió autonòmic de categoria veterà. El xabiero va acabar la prova en el cinquè lloc de la classificació absoluta amb un registre de 42 minuts i 53 segons.

La prova va ser dura, amb l'ascens al Puig Campana, de 3.650 metres, amb 1.020 de desnivell positiu. Cardona va tornar a estar en el grup dels millors demostrant el seu enorme potencial.

Junt a Cardona va participar una altra atleta comarcal, Laurence Rastell, del Club Atletisme Baleària Dianium, qui també es va proclamar campiona autonòmica de categoria Màster 50. Rastell va acabar la prova en la posició 79 de la classificació absoluta amb un temps de 1 hora i 9 minuts.