Holgado triomf del CB Joventut Xàbia júnior a la pista del CB Altea (45- 68)

31 de gener de 2019 - 06: 51

Els júniors del CB Joventut Xàbia van aconseguir un folgat triomf en la visita al pavelló d'Altea on van derrotar al CB Altea per 45 a 68. El marcador final no reflecteix la igualtat que hi va haver durant tot el partit, ja que es va decidir en els últims cinc minuts.

Estar amb només quatre jugadors en pista per part dels locals va marcar el desenvolupament de la trobada en els instants finals, de manera que els de Jacobo Usagre van saber treure profit.

El partit, des del segon 1, ja es va veure que seria molt difícil de jugar. L'equip local va defensar en zona tot el partit, fent un joc molt lent amb possessions llargues, davant la falta d'efectius. Només van van tindre sis jugadors disponibles. El primer quart va acabar amb el resultat de 13-18.

En el segon quart, el CB Joventut va jugar d'una manera més intensa amb més rotació de pilota i en defensa, la pressió va seguir donant els seus fruits. Després d'un parcial final de 2-15, es va arribar al descans amb el resultat de 20-35.

Després del descans, la relaxació i apatia es va instal·lar al costat xabiero i els locals van acabar guanyant el parcial del quart per 16-10.

Va començar l'últim quart amb els locals molt encertats de cara al cèrcol. El parcial d'aquests primers 4 minuts va ser de 8-0, arribant a posar-se a un punt; 44-45 i amb l'afició entusiasmada i amb l'estat d'ànim dels jugadors de l'Altea pels núvols, però un minut després, l'Altea es va quedar amb 4 jugadors.

D'això es va aprofitar l'equip que dirigeix ​​Jacobo Usagre, que amb un parcial de 1 a 23, va deixar el marcador final en un 45 a 68, el que va significar que els i-negres sumessin un triomf més.

En la propera jornada l'equip xabiero juga a casa contra el tercer classificat el CB Mutxamiel que només ha perdut dos partits.