Guerrero aporta el triomf a l'CD Xàbia davant la UD Portuaris (0-1)

24 de novembre de 2019 - 17: 52

Justa victòria la de l' CD Xàbia davant el UD Portuaris, en la qual es va aconseguir encaixar un sol gol. La trobada va van tindre lloc a la vesprada d'ahir dissabte al camp visitant, el Fort Llopis de l'Grau de Gandia. Guerrero va ser el protagonista d'aquest triomf en el qual el partit va estar dominat per l'equip visitant (CD Xàbia) i amb alguna contra dels locals.

El Portuaris va van tindre la primera ocasió a porta buida, sense sort. Moment seguit va venir el gol dels blanc i rojos. Guerrero estrenava marcador amb un gol, encara que aquest va ser l'únic de la trobada.

Durant els primers 45 minuts, el Xàbia va ser superior als locals, que es van mostrar amb molta agressivitat. Després de la volta de l'descans, el CD Xàbia, amb avantatge, va seguir de la mateixa manera, amb domini i amb alguna contra dels locals que van van tindre la seua ocasió, però va evitar Edu.

A la segona part, el Xàbia va van tindre diverses ocasions de marcar a través de les botes de Guerrero, que haguessin pogut arrodonir el partit amb un segon gol. Una de les oportunitats va estar en un penal als 88 minuts, però va ser desviat pel porter local Sergi. Així doncs, la sort no va arribar i va deixar el marcador 0 a 1.

Cal destacar la bona tasca defensiva de Ayoze i Aldo, així com la lluita de Guerrero i Álvaro López. El resultat de el partit va ser just encara que curt per als mèrits dels de Juan Carlos Signes.

alineacions

UDPortuarios: Sergi, Fede Brines, Falquet, Palomares, Botu, Dídac, Nico, Puchades, Cristian i Cardona.

CDJávea: Edu, Ayoze, Paolo, Aldo, Marc, Ramis, Panucci, Pau, Álvaro López, Paco, Ramis i Guerrero. A la segona part van entrar Cristian, Renzo, César i Rubén.

Gol: 0-1. Guerrero, minut 18.

àrbitre: Ramón Frigols Sancho, va amonestar Nico i Cardona pels locals i en Marc, Ramis i
Juan Carlos Signes pels visitants. Va expulsar al minut 88 a Brines per doble amonestació.