Grata experiència per Ambrosio Soriano i Laura Cholbi a 'IV Infinitri Sprint Triatló de Vila-real'

31 de juliol de 2018 - 11: 30

Diversos esportestes xabieros van estar disputant el IV Infinitri Sprint Triatló de Vila-real. Una prova que va constar de tres segments: Un natació de 750 metres al riu Millars, un segment ciclista sobre un circuit semiurbà de 20 quilòmetres i l'últim, un segment de carrera a peu de 5 quilòmetres en un circuit de 2.500 metres al qual van donar dues voltes a l'interior de la ruta botànica de el Termet.

La millor de l'expedició xabiera va ser, Mar Cholbi, que va entrar en el lloc 19 de dones amb un temps total de 1: 22.28. Clara Juan ho va fer en el lloc 31, amb una marca de 1: 28.38. Van van tindre un bon debut Laura Cholbi, que va creuar la meta en el lloc 35 de dones, amb una marca de 1: 36.23. Per la seua banda, Ambrosio Soriano, va entrar en el lloc 157 d'homes i el seu temps va ser de 1: 31.31.

Sobre les 9: 10 hores es va donar la eixida a una prova que, a la part de natació, va causar més problemes dels previstos, sobretot per a aquells que no estan acostumats a nedar en riu.

Des que van saltar a l'aigua es va apreciar que el triomf era cosa d'un grup reduït de participants que van ser els que van prendre el comandament de la prova. Al final no hi va haver variacions i aquells que van eixir de l'aigua en les primeres places van ser els que van arribar a meta en les posicions de podi.

El vencedor absolut va ser Adrián Añó, que va realitzar un temps total de 58: 29. La segona plaça va ser per a Ramón Bustos, amb un registre de 58: 50 i el tercer lloc va ser per a Fernando Santander amb una marca de 1: 00.26.

En dones, la vencedora va ser Sandra Piera, que va creuar l'arc de meta en 1: 06.10. La segona plaça va ser per a Martha Ilse, amb un temps de 1: 06.57. La tercera en arribar a meta va ser Laura Benlloch, amb un registre de 1: 10.24.