Grans resultats dels joves atletes de CA Llebeig Xàbia en el Provincial Sub 18

20 de febrer de 2020 - 12: 04

Diversos atletes de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia van estar participant en el Campionat Provincial Sub 18. Ana González va ser primera en la distància dels 3000 metres amb un temps de 12: 33.46. Nerea Mata, En la carrera dels 1.500 metres, va ser tercera amb una marca de 5: 42.25. La millor en aquesta prova va ser Lucía Berenguer, de l'Atletisme Dolors, amb un temps de 4.59.53. El segon lloc va ser per a Aitana Blázquez, de l'CA Sant Joan, que va realitzar una marca de 5: 02.47.

Rosa Sánchez, a la carrera dels 60 metres llisos, va ser quarta amb una marca de 8.57. La millor en aquesta prova va ser Carla Pons, de l'CA Safor, amb un temps de 8.28. El segon lloc va ser per Jennifer Marc, de l'Joventut Atlètica Elx, amb un registre de 8.37. La tercera posició va ser de Elalisahara Kourouma, de l'Atletisme Torrevella, amb un temps de 8.49.

En la prova dels 400 metres llisos, Zoe Grimalt, va ser tercera amb un registre de 1: 04.94, mentre que la seua companya de club, Nadia Crespo, va acabar sent quarta amb una marca d'1: 07.71. La millor va ser Vladislava Bulat, de l'CA Decatló Elx, que va vèncer amb un temps d'1: 00.78. La segona va ser Àngela Moltó, de l'CA Baleària Dianium, que va realitzar una marca de 1: 03.10.

Interprovincial a València

D'altra banda, al velòdrom Lluís Puig de València es va celebrar una trobada Interprovincial en què van participar atletes Sub 12 de les províncies d'Alacant, Castelló, València i Múrcia. L'atleta xabiera, Maria Devesa, va formar part de l'equip d'Alacant i va disputar la cursa dels 1.000 metres en la qual va quedar tercera, ajudant a la seua formació a aconseguir la segona plaça de la trobada.

Cursa Sant Valentí a La Font

Al municipi de La Font d'en Carrós es va celebrar la tradicional cursa de Sant Valentí en la qual en la categoria infantil femenina, Laura va ser primera i Lluna, segona. En categoria aleví, Anaia va ser segona i Inés va ser quarta a escassos segons de pujar a podi.