Gran triomf de les juvenils del Club Hanbol Xàbia-Altea a la pista del CB Elx (22-26)

28 de novembre de 2018 - 12: 02

Gran triomf va ser l'obtingut per les noies de l'equip juvenil del Club Handbol Xàbia-Altea a la pista de l'pavelló Carrús d'Elx, on es van imposar a el CB Elx 'B' per 22 a 26.

Les jugadores que entrena Pep Ferro van quallar el seu millor partit de la temporada fins al moment. Amb un gran treball defensiu, amb sistema 5-1, van aconseguir frenar el joc ofensiu del seu oponent. Van realitzar un extraordinari treball que els va servir per prendre la iniciativa en el joc i en el marcador des del mateix inici del xoc.

En la faceta ofensiva, no hi va haver precipitació, es va buscar circular la pilota d'extrem a extrem, atacar al parell i quan es va guanyar la superioritat, donar la pilota per a un llançament ben seleccionat. Aquesta forma d'atacar va dificultar molt la defensa per part de les locals que no van saber solucionar el problema. Al descans, el marcador ja era clar per a les visitants, 13 a 16.

Gran aportació de les cadets Aila i Carla

A la segona meitat, el joc va seguir sent dominat per les de Pep Ferro, que van continuar treballant amb intensitat en defensa. En atac no es van cometre errors, tot just hi va haver pèrdues de pilota i amb gran efectivitat de llançament van aconseguir manvan tindre la renda obtinguda durant la primera mitja hora de joc.

Una victòria clara ja que es preveia un partit més difícil de guanyar, tenint en compte que el partit disputat a casa s'havia guanyat d'un sol gol. El convenciment i el gran treball realitzat va permetre un triomf més senzill.

Tot l'equip va jugar a un nivell molt alt, però cal destacar l'aportació de les dues cadets Aila i Carla que van debutar amb el juvenil en aquest partit, aportant coses molt positives que van ajudar a aconseguir el 22-26 final.

Derrota per les infantils davant Salesians Elx

Les infantils van caure davant el Salesians Elx per 17 a 23 en el partit que van jugar al pavelló de Gata de Gorgos.

Tot i la derrota, cal manifestar que van jugar a un gran nivell davant unes rivals molt més experimentades i amb una profunditat de banqueta molt més àmplia. Les xabieras van donar la cara en tot moment jugant en atac amb les idees molt clares. Van aguantar la igualtat fins als minuts finals del primer temps on les il·licitanes es van anar al marcador. Al descans es va arribar amb 10 a 17.

A la segona part, les xabieras van jugar amb una defensa més plana, cosa que va complicar un poc més el joc d'atac de les visitants, i van seguir buscant les bones situacions d'atac amb paciència, aconseguint un parcial en el segon temps de 7 a 6 , deixant el marcador final en un 17-23.

Tot i la derrota es va apreciar un canvi en el joc local, cosa que fa preveure algunes alegries d'aquí a final de temporada, encara que juguin a autonòmic.