Gran representació i triomfs per als atletes de l'Llebeig en el Triatló de Formentera

03 d'octubre de 2021 - 01: 07

Una gran representació d'atletes de el Club Atletisme Llebeig de Xàbia va participar ahir dissabte, 2 d'octubre, en el 8è Triatló Illa de Formentera obtenint molt bons resultats. Gairebé 400 corredors entre les categories Olímpic i Sprint van realitzar els tres segments de la prova, sent tres atletes de Xàbia els que van ocupar primers llocs i es van emportar el merescut trofeu.

D'una banda, Irene Bolufer, En categoria Sprint (750 metres nedant, 20 km en bicicleta i 5 quilòmetres corrent), va aconseguir quedar 2a absoluta, parant el crono en arribar a meta en 1: 17.32. Bolufer va fer el segment de natació en 14:01, els 20 km en bicicleta a 36:34 i 5 km de carrera a 23:41.

Per la seua banda, en la categoria Sub 23 Sprint, Carmen Bolufer va ser la primera a entrar a meta amb un temps d'1: 21.21. Carmen va pujar al més alt de podi després de realitzar un temps de 15:10 en natació, 37:51 amb bicicleta i 24:35 en cursa a peu.

El mateix triomf es va dur José Palau en Sub-23 Sprint, el de primer lloc amb un temps total de 1: 17.48 després de realitzar la prova de natació a 14:05, la de bici a 35:07 i la de carrera a 25: 48.