Gran participació de l'CC Mussols Xàbia Bikers al 'Circuit Comarques Centrals BTT' a Beniarbeig

04 de març de 2020 - 10: 47

La marxa organitzada pel Team Cava va constar d'un circuit de dues voltes amb un total de 30 km i 800 metres de desnivell positiu.

La prova del Circuit Comarques Centrals BTT de Beniarbeig es va iniciar a les 10:00 del matí amb una eixida neutralitzada amb força perill per als corredors que va transcórrer pel nucli antic. Un cop deixat anar el grup, van començar a pujar la primera pujada on el grup es va estirant per posar a cada corredor al seu lloc.

Aquest any, l'organització va preparar un circuit molt divertit i un poc diferent a les passades edicions. Com a novetat no va pujar a l' "Caloret" però va comptar amb la "Dolorosa", Pujada per pista llarga, amb un final tècnic on els bikers espremien totes les forces.

En els resultats finals, Alícia Parreño va aconseguir una 3a posició com Fémina 35 pujant a l'calaix per segona vegada en aquest circuit. D'altra banda va ser una llàstima el trencament de cadena de el Màster 50, Josevi Marí, en la segona volta quan liderava en la seua categoria.

Resultats

• Jorge Pérez Montenegro: La posició general 26 °, en la seua categoria 8 °. El temps registrat és de 1: 32.05
  • Vicente Marzal García: La posició general 28 °, en la seua categoria 5 °. El temps registrat és de 01: 33.28
  • Sebastià Osacar: La posició general 43 °, en la seua categoria 6 °. El temps registrat és de 01: 37.37
  • Raúl Molina Buigues: La posició general 49 °, en la seua categoria 8 °. El temps registrat és de 01: 39.09
  • Juan José Noguera: La posició general 77 °, en la seua categoria 5 °. El temps registrat és de 01: 44.10
  • Óscar Rodríguez Mascle: La posició general 88 °, en la seua categoria 9 °. El temps registrat és de 01: 47.47
  • José Català Crisòstom: La posició general 114 °, en la seua categoria 17 °. El temps registrat és de 01: 58.24
  • Juan Sivera Vallès: La posició general 125 °, en la seua categoria 11 °. El temps registrat és de 02: 00.17
  • Juanvi Fliquet: La posició general 126 °, en la seua categoria 12 °. El temps registrat és de 02: 00.18
  • Alicia Parreño Montero: La posició general 149 °, en la seua categoria 3 °. El temps registrat és de 02: 10.17
  • Ana Moreno Martínez: La posició general 166 °, en la seua categoria 4 °. El temps registrat és de 02: 28.38
  • Vicente Català Fernández: La posició general 169 °, en la seua categoria 19 °. El temps registrat és de 02: 31.03