Gran actuació dels atletes xabieros a la 'VII Cursa Popular de Calp'

03 de març de 2019 - 21: 18

Els atletes xabieros seguixen demostrant cursa rere cursa d'estar en l'elit pel que fa a carreres populars es refereix. En aquesta ocasió, en la VII Cursa Popular de Calp, Van tornar a brillar establint-se un interessant mà a mà entre els quals militen en el Club Atletisme Llebeig Xàbia; García Barragán i Moha Rida i els que militen al Club Dénia Corre; Adrián Hadri i Youssef Ahatach.

El vencedor de la prova va ser l'atleta independent, Tomas Marcinek, que va sorprendre a tothom, i amb un temps de 29: 36, va entrar el primer sota l'arc de meta. La segona plaça va ser per a José Manuel García Barragán amb una marca de 29: 47. El tercer en arribar va ser Adrián Hadri amb un registre de 29: 50. El quart lloc va ser per a un altre xabiero, Youssef Ahatach que va realitzar un temps de 29: 59. Moha Rida va acabar en el setè lloc amb un temps de 30: 42.

Qui no falla carrera després de carrera és Mª Isabel Ferrer, Del Club Atletisme Llebeig Xàbia, que va ser la millor de les dones. Ferrer va entrar en meta amb una marca de 32.53. La segona va ser l'atleta independent, Ana Berglind, amb 35.07 i la tercera en meta va ser Diana Freire, amb una marca de 36.43.

Després de dues carreres, els líders del XXIII Circuit a Peu Marina Alta, Són en homes, José Manuel García Barragán i en dones, Mª Isabel Ferrer. La resta de temps dels atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia van ser els següents:

Quant als atletes del C. Multiesport Benitatxell aquests van ser els seus temps: