Golejada de l'CD Xàbia davant el CD Llosa (4-1)

17 de febrer de 2020 - 06: 41

El Xàbia s'enfrontava a el cuer de el grup, el Llosa, en un partit matinal que va acabar en golejada local per 4-1, però que va congregar a poca afició. La trobada va començar bé per als locals, que ben aviat van obrir el marcador en un gol d'Ayoze amb la cama esquerra. Els matalassers van intentar jugar la pilota al centre de camp sense brillantor però amb clares ocasions de gol per poder-se anar a la mitja part amb diversos punts d'avantatge.

Renzo va van tindre el segon en una rematada des de dins de l'àrea xicoteta que un defensor va evitar el gol. En una jugada ben trenada per l'esquerra, un centre d'Aldo, als peus d'Álvaro Bernáldez no va encertar el davanter local enviant la pilota fora.

La primera gran ocasió dels visitants arribava a mitjans d'aquest primer temps en un centre que va rematar Juanjo amb el cap i la pilota es va estavellar al travesser. Passaven els minuts i en una jugada per la dreta entre Renzo i Ayoze, el lateral es va anar fins a la línia de córner i va posar la pilota als peus d'Álvaro Bernáldez, que va marcar el segon dels locals.

Renzo que va estar molt actiu en aquesta primera part va llançar des de la vora de l'àrea i la seua rematada se'n va anar fora, quan ja s'arribava a la mitja part en una jugada desafortunada, Aldo va marcar en pròpia porta.

La segona part va començar amb els locals pressionant a dalt. La primera la va van tindre Guerrero però la seua rematada ho va salvar un defensa. Els visitants van poder empatar el partit en un refús d'Edu que un davanter visitant va llançar la pilota a la xarxa lateral; va ser l'última ocasió dels visitants.

Els jugadors de Granero van prémer i va tornar a ser Guerrero qui va van tindre el gol a prop però la seua rematada va eixir alt. També Cristian, a la eixida d'un córner, va poder sentenciar el partit però la seua rematada va ser ben respost pel porter Carlos. Tantes vegades arribaven els locals que als 74 minuts, Guerrero, en jugada personal posava el 3-1 al marcador, deu minuts més tard, el mateix Guerrero va poder fer doblet però el rebuig de l'porter va ser als peus d'Álvaro López, que per sota, va batre el porter visitant, era el 4-1 que feia justícia pel que es veu en el terreny de joc.

alineacions

CDJAVEA: Edu, Ayoze, Aldo, Cristian, Paco (Paco, 86 ') Álvaro López, Ferran Molina, Pau Soliveres, Renzo (Cèsar, 58'), Álvaro Bernáldez (Marc, 81 ') i Guerrero.

CD LLOSA: Carlos, Nacho, Tomás (Zeus, 78 ') Andoni (Eusebio, 65'), Juanjo, Andreu, José Sanchís, Muñoz. Alex, Claudio (Vidal, 58 ') i Alberto.

GOLS. 1-0, minut 5, Ayoze. 2-0, minut 35, Álvaro Bernáldez. 2-1. Minut 45, Aldo en pròpia
porta. 3-1, minut 74, Guerrero. 4-1, minut 85, Álvaro López.

ÀRBITRES: Alba Félix Egea, Daniel Romero i Alberto Sánchez. La col·legiada adscrita a la delegació de Benidorm va amonestar als visitants, José Sanchís, Claudio i Alberto.