Festival anotador de l'J. Xabia davant el Cullera (99-43)

28 de febrer de 2013 - 00: 00

Gran partit el realitzat pels jugadors entrenats per Óscar Majordom, Que van establir un nou límit d'anotació amb els 99 punts obtinguts davant el cuer de la lliga, al qual van respectar en tot moment intentant jugar com sempre fan davant rivals de millor classificació en la lliga.

Els del Joventut van començar el partit com és habitual, aconseguint cistelles fàcils i realitzant una asfixiant defensa pressionant a tota la pista. Al final del primer període el resultat deixava clar la diferència entre els dos conjunts. (28-7).

En el segon quart, el nivell dels locals va baixar un poc, fruit del que superiors que es van sentir respecte als seus rivals, la qual cosa va propiciar que els de Cullera aconseguissin anotar 13 punts en aquest quart i impedir que la diferència al descans fos escandalosa (49-20).

Ja en la segona part, el gran nombre de rotacions que va realitzar Óscar perquè tots gaudissin de minuts en aquest plàcid partit, va disminuir el nivell defensiu, el que es va traduir en un parcial força igualat que van guanyar els de Xàbia per només 4 punts (21 -17), deixant el marcador al final del quart en 70-37.

L'objectiu dels 100 punts que els jugadors locals es van posar a l'inici del partit semblava quedar-se un tant allunyat. Però un últim esforç defensiu per part dels nois d'Òscar propiciar uns últims minuts espectaculars. Al final del partit un únic punt va separar als de Xàbia d'aconseguir el seu objectiu, però amb aquest lliurament potser tinguin una altra oportunitat. Després anotar 29 punts en aquest quart, el resultat final es va quedar al contundent 99-43.

Cal destacar la gran aportació de dos jugadors cadets, Àlex Llorca i Adrián Mulet, que van realitzar uns minuts de gran entrega i qualitat, donant un punt més de nivell a l'equip.

Per part del Joventut van jugar i van anotar: Benja (12), Álvaro (10), Nico (7), Juanma (2), Hicham (10), Adrián (4), Campillo (22), Álex (8), Krish ( 8), Pepe (10) i Sergio Nau (6).