Ferrer celebra el seu aniversari a Xàbia

02 2013 abril - 08: 29

David Ferrer, Està a Xàbia on va celebrar el seu 31 aniversari amb la seua família. El tennista xabienc espera oblidar aviat el que ha passat a Miami. Ferrer, és el quart espanyol que es queda amb la mel als llavis a Miami. El de Xàbia va caure a la final del segon Masters 1.000 de la temporada i augmenta a sis les finals perdudes pels espanyols a Florida.

El jugador xabienc va ser víctima del britànic Andy Murray, davant el qual va caure per un marcador de 2-6, 6-4 i 7-6 (1) després de dues hores i quaranta-cinc minuts de joc.

Ferrer va obrir el partit com un llampec i en 28 minuts va encadenar cinc jocs seguits a favor: 5-0 però tot va acabar amb David acalambrado a la seua cadira i deixant escapar llàgrimes, amb els ulls rojos.

En el segon set, Murray va millorar molt el seu joc i ple de dubtes el joc de David Ferrer, per anotar-se el set per 6 / 4.

En el set final, l'escocès va trencar de eixida el primer servei de Ferrer però David li va contestar i es va arribar al 3-3 sota constants trencaments de servei. La igualtat va ser màxima fins que va arribar la bola del partit.

Amb 6-5 per Ferrer, Murray va servir per sobreviure i escapar en el punt de partit a favor de David gràcies a una fantàstica dreta paral·lela, el tir d'un campió. Ferrer, que no arribava, va demanar l'Ull de Falcó ... que va validar el cop de Murray.

Al tiebreak, Murray va sentenciar l'exhaust Ferrer que, literalment, ja no es tenia en peu i va acumular 50 errors no forçats. Malgrat aquesta derrota, David Ferrer es col·loca en el quart lloc del rànquing ATP.