Atletisme - Esports

Èxit absolut a la Granadella Trail 2022

08 de febrer de 2022 - 11: 56

Un any més, l'organització i el transcurs de la Granadella Trail, "va ser de 10", van manifestar desenes de corredors. La vuitena competició, organitzada pel Club Atletisme Llebeig Xàbia, va ser tot un èxit. Els 600 atletes van gaudir de cada pas, de cada camí, i com no, de cada vista.

Imatge: Atletes al recorregut de la Granadella Trail 2022-Foto Jean Paul WeimarAtletes al recorregut de la Granadella Trail 2022-Foto Jean Paul Weimar

A primera del diumenge arrencava, des de Pinosol, la cursa. Una prova caracteritzada per la seua sostenibilitat i cura al medi ambient. Els atletes es van enfrontar a dos recorreguts; d'una banda, la distància de 21km i de l'altra, l'itinerari de 14km.

mini Trail

Els més xicotets també van gaudir de la cursa per muntanya. La Mini Trail Granadella va van tindre lloc dissabte a la vesprada. El temps es va manvan tindre i els joves van poder fer cadascuna de les distàncies marcades segons categoria.