Excel·lent actuació dels ciclistes de l'equip Xàbia Bikers a la 'MedXtrem 2019'

12 2019 abril - 00: 31

Després de tres durs dies de competició en la prova 'MedXtrem 2019' (Castelló), la considerada 'Dakar', En la modalitat de mountainbike, el balanç de l'actuació dels ciclistes de l'equip Xàbia Bikers és d'excel·lent.

Una competició de tres etapes, amb 330 quilòmetres i 8.000m de desnivell positiu portar al límit tant físic com mecànic a tots els participants.

En la modalitat Medxtrem, José Antonio Saucedo i Edu Martínez, des de la primera etapa, van posar un bon ritme. En l'última etapa van tirar la resta i van aconseguir ser tercers per parelles, acabant en la posició 56 i 57 de la general.

En la modalitat Probikers, Josevi Marí i Vicente Marzal, el primer dia van quedar quarts per parelles, el que demostra el nivell que tenen. Aquests dos ciclistes més Raúl Molina i Roberto Docampo deixant a part les seues posicions van estar acompanyant a Juanjo Noguera, al qual van donar un cop de mà perquè pugés al podi de la general dels Probikers, en ser segon en Màster 50.

Un poc més enrere un altre grup format per debutants en aquesta prova van arribar recolzant-se entre ells, amb problemes de punxades i al final desgast físic. Però sense dolor no hi ha glòria, aquests corredors la van acabar com a grans campions, Kiko Miralles i Reimon Almenara.