A la 'Volta a Pedreguer' van regnar Cristina Roselló i Moha Rida Younes

22 de maig de 2019 - 13: 38

La festa del running va prendre els carrers amb un públic que es va fondre amb els mateixos participants que van agrair sentir la calor veïnal. Igual que en les anteriors carreres de eixida van prendre el comandament de la mateixa els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia que van marcar un ritme que va servir per estirar el grup. El duel entre els xabieros i els membres del Club Atletisme Gandia va tornar a ser intens, amb atletes del Dénia Corre també en llocs destacats.

A la part final de la cursa, amb tendència costa amunt, l'home més fort va tornar a ser Moha Rida Younes, que va creuar la meta amb un registre de 32.52. La segona plaça va ser per a un altre atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia, José Manuel García, Amb una marca de 33.05. El tercer lloc va ser per a Diego Vidal, del Club Atletisme Gandia, amb un temps de 33.48.

Cal destacar que altres atletes del club xabiero que van estar entre els millors van ser Toni Soler, Que va entrar en el lloc setè amb una marca de 34.33. Víctor Fernández, en el lloc 12, amb una marca de 34.56, sent el millor en la categoria Veterans B.

En dones, la dominadora va ser Cristina Roselló, Del Club Atletisme Publidom que va creuar la línia d'arribada amb una marca de 39.07. La segona classificada va ser Maxine McKinnon, companya d'equip amb un temps de 40.07. La tercera a creuar la meta va ser Marta Ortego, del Dénia Corre, amb una marca de 41.00.

Després d'aquesta prova, que va ser la novena de totes les que componen el Circuit a Peu Marina Alta, La classificació absoluta femenina l'encapçala Nathalia Ayala, el CA Publidom, que ha sumat 11.171 punts. La classificació masculina seguix comandada per Youssef Ahatach, del Dénia Corre, amb 11.189 punts. La desena prova se celebrarà aquest dissabte i és la "XXI Cursa Popular a Ondara", amb eixida a les 19 hores i amb un traçat de 10 quilòmetres.