El xabiero José Manuel García Barragán es fa lloc entre els millors a la 'Marató de València'

03 de desembre de 2018 - 12: 44

José Manuel García Barragán va aconseguir la seua millor marca a la Marató de València. La capital del Túria va congregar més de 21.000 persones que van participar en les dues carreres, la d'un recorregut de 10 km i la de la Marató.

De la comarca de la Marina Alta molts van ser els que van prendre part en una o altra prova. Ens els atletes participants van destacar José Manuel García, l'atleta del Club Atletisme Llebeig que va acabar la marató en el lloc 81 de la classificació general absoluta, sent el 19º de la seua categoria M35, amb un temps de 2: 27.35, el seu ritme durant la carrera va ser de 3,30 el quilòmetre.

Molt a prop va estar un altre magnífic atleta establert a Xàbia, Adrián Hadri, que va entrar en meta en el lloc 186, sent el 61 de la categoria M35, amb un registre de 2: 35.26.

Aquí podeu veure el temps dels atletes del Club Atletisme Llebeig a la Marató.

Mentre que en la prova dels 10 km, el millor del club xabiero va ser Vicente Soldevila que va entrar en el lloc 1,736 de la classificació absoluta i va ser el 11 de la seua categoria júnior. El seu temps va ser de 48.39.

Temps realitzats pels atletes del Club Atletisme Llebeig en els 10 km.