David Ivars campió autonòmic infantil de Ciclocròs

30 de desembre de 2019 - 11: 48

La localitat valenciana d'Aldaia va acollir el Campionat Autonòmic de Ciclocròs, al IV Ciclocròs Aldaia, prova organitzada pel Club Ciclista Aldaia que va reunir més de 350 ciclistes.

En aquesta cita destaco el ciclista de la categoria infantil David Ivars, pertanyent al Club Xàbia s Bike-Fasterwear, que va aconseguir el títol de campió autonòmic. La segona plaça va ser per a Hugo Barreres, de el Club Ciclista Dénia, que va entrar a 12 segons de l'vencedor.

En la categoria aleví Marc Moncho, de l' Club Ciclista Xàbia, Va ser subcampió a l'quedar després Vicent Andrés; la tercera plaça va ser per a Marc Puig d'el Xàbia s Bike-Fastewear. En aquesta mateixa categoria però en noies, María Ivars, de l'Xàbia s Bike-Fasterwear, va ser tercera.