El Triatló de Xàbia va resultar espectacular

02 de juny de 2014 - 19: 04

Gran matinal de Triatló la viscuda a Xàbia amb la disputa del III Triatló Triwhite Xàbia que va congregar un total de 588 participants. Una prova que va resultar espectacular en les seues tres modalitats. Una gran quantitat de públic es va congregar al passeig del tennista David Ferrer per seguir el desenvolupament del mateix.

Eixida modalitat Sprint amb 311 participants

La primera de la prova va ser el Triatló Olímpic, amb 204 inscrits dels que van concloure 185. Per davant van van tindre 1.500 metres de natació, 34 km., De ciclisme i 10.000 metres de cursa a píe. Cal destacar el gran paper del Tri-Ondara que va ser el millor per equip, gràcies a la tercera plaça de Sergio Torres ia la quarta d'Iván Paya. En dones la tercera plaça de la xabienc Aine Sent Ors, Primera en categoria Sub 23.

4º Iván Paya 1: 47: 25

Els millors del Tri-Llebeig Xàbia van ser Javi Salmerón en el lloc 27 i Patxi Martínez al lloc 36.

La prova més nombrosa va ser el Triatló Sprint amb 311 inscrits dels que van acabar 274. La distància a cobrir va ser de 750 de natació, 17 km, de bicicleta i 5.000 de carrera a píe. Significar el poder de la gent jove ja que a la general de dones les dues primeres classificades van ser de categoria cadet. Entre elles la deniera Andrea Fernández, que va ser segona.

General Absoluta Dones

1ª Sharom García 58: 27
2ª Andrea Fernández 1: 01: 34
3ª Aida Bellver 1: 04: 03

Cal destacar la tercera plaça de la xabienc Ana Bisquert en cadets i la segona posició de Gina Virueña en Veteranes.

General Absoluta Homes

1º Miguel Fernández 52: 55
2º Javier Lluch 53: 29
3º Omar López 53: 45

Els millors comarcals van ser; Marc Bisquert en el lloc 15, Víctor Froilan en el lloc 30, Adrián Peris en el lloc 43, Víctor Bahamonde en el lloc 46, David Ribes en el lloc 60, Vicente Catalá en el lloc 135 i Jordi Ramis en el lloc 226.

Finalment en la modalitat de Triatló Supersprint haver 73 inscrits i van acabar 68 en cobrir els 300 metres de natació, 9 km de ciclisme i 2.500 de carrera a píe.

1ª Nerea Segui 36: 52
2ª Naomi Segui 38: 33
3 ª Carmen Bolufer 39:13

Cal destacar la tercera plaça de la xabienc Carmen Bolufer i la setena plaça de la Susi Ehle del Club Multiesport Marina Alta.

1º Mario Baxter 30: 52
2º Germán Alcala 31: 41
3º Martín Moreno 33: 08

L'organització per part del Club Gurugú Bicicletes ha d'estar molt contenta pel desenvolupament d'aquesta prova, van saber en tot moment controlar al màxim totes les carreres i sobretot per la gran resposta del públic que va seguir el desenvolupament de les mateixes.