El sènior zonal del Joventut Xàbia va guanyar a Ondara per 55 a 60

07 de febrer de 2013 - 00: 00

Jornada tranquil·la per als conjunts federats del CB. Joventut Xàbia, En la qual tan sols el sènior zonal va disputar el seu partit, en el qual va aconseguir la seua segona victòria consecutiva, la qual cosa els permet allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

El Joventut Xabia va aconseguir una important victòria a Ondara per 55 a 60. Un triomf que l'apropa a posicions més tranquil·les a la taula classificatòria. En un partit de nou molt igualat, els dos equips van van tindre en la primera meitat alternatives en el domini del joc i en el marcador. Disposant dos equips d'avantatges còmodes, fins que el rival va aconseguir de nou reduir-la. Arribant al descans amb un resultat molt igualat de 33 a 31 a favor de l'equip d'Ondara.

El tercer quart va ser per al Joventut Xàbia, que amb una defensa molt encertada va aconseguir treure l'equip local de les seues posicions més còmodes en atac, reduint el seu encert i el seu poder anotador. A més van treballar molt bé el rebot defensiu, el que els va permetre fer molts contraatacs. Llàstima que la manca d'encert en les finalitzacions impedís rematar aquest gran quart amb un resultat més còmode.

L'últim quart va ser molt disputat, amb l'equip local llançat a remuntar el partit, però la fortalesa defensiva de l'equip del Joventut Xàbia va impedir qualsevol intent de reacció, arribant al final de trobada amb un resultat favorable de 55 a 60.