El sènior del Joventut Xàbia va vendre cara la seua derrota a Alacant (65-51)

06 de març de 2013 - 00: 00

El Joventut Xàbia va posar en dificultats a un dels líders de la competició en un bon partit en el qual la falta d'encert en certs moments del partit li han impedit lluitar per la victòria final. El triomf va ser per a l'Alacant per 65 a 51.

El xoc va començar amb els dos equips espessos en atac, finalitzant els dos primers quarts amb una puntuació molt baixa. Tot i que el Joventut Xàbia va aconseguir frenar l'ímpetu ofensiu de l'Alacant, la fragilitat en el rebot defensiu va permetre a l'equip local segones i terceres opcions, que finalment transformaven en cistella. Això junt amb la falta d'encert en atac, ha situat l'Alacant per davant en el marcador amb una renda d'uns 13 punts.

En el tercer quart es va plantejar una defensa zonal per part del Joventut Xàbia que li va permetre reforçar el rebot i dificultar el joc interior del CB Alacant. Va haver-hi una millora en el treball del rebot, que va permetre reduir diferències al marcador. A més una circulació més ràpida de la pilota en atac i major agressivitat de cara al cèrcol, van facilitar una major anotació.

L'últim quart va ser molt intens, el Joventut Xàbia va tractar de reduir la diferència. Es van viure els moments més bojos del partit pel que fa a imprecisions. Malgrat això 3 triples gairebé consecutius de Jaume, Jacobo i Abel van posar en compromís als locals.

L'encert en el tir lliure en els últims minuts del partit del CB Alacant i la falta d'encert del Joventut van impedir qualsevol remuntada. El resultat final per 65 a 51 no reflecteix la igualtat que hi va haver en determinats moments del partit.
Joventut xabia sènior autonòmic
Van jugar i van anotar per del Joventut Xàbia: Massimo 4, Jaume 5, Gustavo 2, Felip 4, Jacobo 11, Pedro 6, Alfonso 12, Abel 3, Aaron 2 i Pepe 1