El sènior del J. Xàbia Molí Blanc no aixeca el cap i va perdre a Onil (73-67)

21 de febrer de 2013 - 00: 00

El Joventut Xabia acaricia la victòria en el seu desplaçament a Onil en un partit que no es va decidir fins als instants finals amb opcions per a tots dos equips, però que va caure del costat del Onil per 73 A 67.

Partit d'alternances en el marcador sense un clar dominador en què cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu joc i en el qual les individualitats del Onil van decantar la victòria.

El Joventut va tornar a exigir una altra jornada més al seu rival emprar al màxim, plantejant un joc veloç amb constants canvis de defensa. Però de nou un fluix començament de partit el va obligar de nou a jugar amb un marcador advers. Tot i això, unes bones accions finals van permetre finalitzar el primer quart amb només un punt de diferència per 14 a 13.

El segon quart va començar com el primer, el Onil amb major encert de cara al cèrcol i certa lentitud defensiva del Joventut Xàbia. Una altra vegada més, els jugadors javieneses, es van créixer en els moments més crítics amb 8 punts de desavantatge a mitjans del segon quart de 2 a 13, aconseguint retirar-se al descans amb un lleuger avantatge de 3 punts per 27 a 30.

En el tercer quart el Joventut va mostrar la seua millor cara, va posar en serioses dificultats el Onil, manant diverses vegades en el marcador, però sense aconseguir la continuïtat que els hagués permeto augmentar la diferència al marcador. Es va arribar al final del tercer quart amb igualtat a 48.

Igualtat que es va manvan tindre fins al minut 5 amb 56 a 56 al marcador, però a partir d'aquest moment van aparèixer les individualitats del jugador número 15 de l'equip local amb 10 punts seguits en accions impossibles que deixo sense opcions a l'equip xabienc. Al final una nova derrota per 73 a 67.
Joventut xabia sènior autonòmic
Van jugar i van anotar per del Joventut Xàbia: Jaume 9, Gustavo 4, Felip 2, Jacobo 24, Pedro 3, Alfonso 4, Deme 5, Aaron 7 i Juanjo 9.