El regatista de Xàbia, Rafa Andarias, guardonat a la Gala Anual SOM Vela 'La Mar de Campions'

03 2019 abril - 11: 26

El regatista paralímpic de Xàbia, Rafa Andarias, va rebre un reconeixement pels mèrits obtinguts en la temporada 2018 a la Gala anual SOM Vela "Un mar de Campions" organitzada, divendres passat, per la Federació Valenciana de Vela (FVCV) a les instal·lacions de la The Ocean Race a Alacant.

La Federació Valenciana de Vela va brindar reconeixement als millors regatistes valencians de 2018, entre ells, Rafa Andarias. El regatista del Club Nàutic de Xàbia va tancar el seu millor any on va obvan tindre la medalla de Bronze a la Copa del Món, va signar el 4º lloc del Rànquing Mundial i més va aconseguir el triplet nacional amb el títol de Campió d'Espanya; victòria a la Copa d'Espanya i es va proclamar el nombre 1 del rànquing nacional.

"Rebre el reconeixement de la Federació Valenciana de Vela és tot un orgull, fruit de que s'estan fent les coses bé", Va declarar Andarias. Sobre els membres de la pedrera de Club Nàutic de Xàbia que van ser premiats a la gala, Andarias va manifestar: "A Xàbia sempre hem tingut grans regatistes, estic segur que amb el treball que s'està realitzant des de l'escola de vela aviat eixiran grans campions".