El regatista Arthur Baker del Club Nàutic Xàbia, campió de la Copa d'Espanya d'Optimist sub13

03 de maig de 2023 - 11: 16

El cap de setmana passat, Arthur Baker, del Club Nàutic Xàbia, es va proclamar campió de la Copa d'Espanya d'Optimist sub13, deixant clar l'alt nivell dels regatistes xabiencs. La flota d'Optimist del Club va collir excel·lents resultats, destacant també la classificació de Mateo Carbonell per disputar el campionat europeu.

A la cita, que es va desenvolupar al Club Nàutic de Ciutadella (Menorca), van acudir Mateo Carbonell, Arhur Baker, Carlota Gómez, Liam Woods, Raul Martínez i les germanes Begoña i Elena Pérez-Manglano, junt amb l'entrenador de la flota, Julià Viciano.

Amb sis jornades de regates, Mateo Carbonell va ser el millor classificat del Club Nàutic Xàbia, 14 de la general absoluta, una posició que li va permetre assolir el passi per disputar l'Europeu d'Optimist a Grècia. Carbonell va aconseguir en una de les mànigues ficar-se entre els 5 primers, i en una altra entre els deu millors del grup or.

Seguint la classificació general absoluta, Arthur Baker va ser el 17 i va aconseguir penjar-se la medalla de campió a la categoria sub13, en una de les mànigues Baker va ser el millor.

A més, Carlota Gómez va ser 22 de la general, Liam Woods 26 i Raúl Martínez 52, mentre que les germanes Begoña i Elena Pérez-Manglano es van quedar el 94 i 102 de la general respectivament.

Copa d'Espanya a Salou

Per la seua banda, la flota de taules va anar a Salou per disputar la Copa d'Espanya de Bic Techno i 293, una cita en què el Club Nàutic Xàbia va estar representat per Pablo Momparler, Noor Saidi i Jorge Momparler.

Pablo Momparler 10 de la general a Bic Techno sub15, amb 4 mànegues entre els deu millors, Noor Saidi 13 de la general a Bic Techno sub17 i dues mànegues entre els deu millors i finalment Jorge Momparler 16 de la general a Open Foil sub17.