El regastista xabiero Rafa Andarias va aconseguir el triomf a la 'Copa d'Espanya de 2.4mR'

10 2018 abril - 07: 55

El regatista xabiero, Rafael Andarias, Va aconseguir el triomf a la Copa d'Espanya de 2.4mR celebrada a Torrevieja i suma així el seu tercer títol coper.

El Reial Club Nàutic de Torrevieja va acollir entre els dies 6,7 i 8 d'abril, les Copes d'Espanya de vela adaptada per a les categories Hansa 303 i 2.4mR, amb un total de vint-i embarcacions. A la classe 2.4mR va participar entre d'altres, el vigent campió d'Espanya i seriós aspirant, Rafa Andarias.

Durant els tres dies de competició, el xabienc es va mostrar sòlid i va aconseguir sis triomfs, d'un total de 9 possibles, junt a dos segons llocs i un tercer. La suma d'aquests punts, i després de l'aplicació del descart, van proclamar a Rafa Andarias com a vencedor de la Copa d'Espanya amb 10 punts, amb un avantatge de nou punts sobre el segon classificat.

D'aquesta manera, Rafa Andarias aconseguix el doblet a 2018 en vèncer el passat mes de febrer el Campionat d'Espanya i ara la Copa d'Espanya, uns resultats que el situen com el nombre 1 de la classificació nacional.

Andarias va assenyalar després de la competició que, "aquesta victòria se la dedico a la meua família, al Club Nàutic de Xàbia pel suport tècnic i logístic, ia la immobiliària Engel & Volkers, la delegació de Torrevella - Orihuela Costa em va patrocinar expressament per a aquesta regata".

Arriba l'hora de les competicions Internacionals

Finalitzades aquestes dues regates, Rafa Andarias posa el tancament a les competicions nacionals i afronta el calendari internacional. La propera cita internacional per al paralímpic serà la Semaine Olympiche Francaise. Una prova de la Copa del Món de Vela que es desenvoluparà entre els dies 22 i 29 d'abril a la localitat francesa de Hyeres i que reunirà els millors regatistes del món.