El Portal de la Marina-Xabia`s Bike va ser el millor equip a Ibi

17 2013 abril - 00: 00

PORTAL Marina- XABIA`S BIKE

L'equip del Portal de la Marina-Xabia`s Bike va ser el millor en l'Open de la Comunitat Valenciana BTT- Trofeu Cultbikes que es va celebrar a Ibi, organitzada pel C. Ciclista Guijarro Tot Esport.

Més de 120 bikers van participar en aquesta competició oficial del calendari autonòmic de Mountain Bike Rally, entre ells vuit corredors del. La prova es va desenvolupar sobre un circuit de 7 quilòmetres de recorregut, ràpid i amb trams de senda, camí rural i asfalt. Un total de 5 voltes per als Elit, Sub-23 i Sènior, 4 voltes els Junior i Màster-30, i 3 voltes per Cadet, Màster-40, Màster-50 i Fémina.

Victòria a la categoria reina per al pro Sergio Mantecón Gutiérrez. El murcià, actual campió d'Espanya en la modalitat, va emprar 1 hora, 39 minuts i 59 segons per completar cinc voltes al circuit. Segon va ser Iván Díaz Buj, a 1 minut i 54 segons del guanyador, i tercer Adelino Moll Mut (Portal de la Marina - Xabia 's Bike), A 6 minuts i 15 segons. A falta de dues proves, aquest ciclista de Sagra, amb 237 punts, consolida el segon lloc en la classificació general Elite de l'Open.

En Fémina Elit la guanyadora va ser Eva Valero Herrero seguida de Maria Dolors Belda i la xabienc Alicia Margalejo Blasco, tercera, tot i patir un trencament de cadena.

En Cadets, victòria per Hèctor Gallega Sáez. Tomàs Miralles Sendra (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser 2n, aconseguint així el seu segon podi en una prova de l'Open BTT-XC.