El pilot de Xàbia, Cristóbal Cholbi, participa al Campionat Nacional de Cross Country

24 de febrer de 2021 - 15: 55

Diumenge passat va van tindre lloc a la localitat de Cózar (Ciudad Real) la primera prova puntuable per al campionat d'Espanya de Cros Country.

Després de tres temporades finalitzant en el pòdium dels campionats territorials valencians i MotoDes va arribar el moment de fer un pas més i fer el salt a l'campionat nacional el 2021.

En aquesta primera prova es van donar cita un total de 145 pilots de diferents especialitats, a l'ésser la primera prova de caràcter nacional ha servit perquè els millors pilots de cada disciplina acudiren per preparar la seua temporada en aquesta cursa, cosa que ha permès a Cristóbal començar la temporada compartint pista amb els millors pilots nacionals de diverses especialitats, i fins i tot amb algun campió de món d'enduro (una altra modalitat que disputarà Cristòfol a 2021).

Després d'una pretemporada alguna cosa inusual a causa de les restriccions Covid, hem entrenat el màxim possible per al repte a què s'enfrontava Cristóbal, competir en un nacional i en la categoria Sènior absolut. Sens dubte la que més nivell representa i en la qual va aconseguir una meritòria vuitena posició final, uns problemes de sobreescalfament en el fre del darrere ens van fer perdre alguna posició en l'última mitja hora de cursa, recordem que aquestes carreres es disputen en un traçat de terra ple d'obstacles amb una durada de dues hores, de manera que una bona preparació física és fonamental.

Cal destacar que un any més, en aquest 2021 comptarà amb la col·laboració de La Mezquida Racing i la renovació amb el seu equip Team Casc Roig, que segons ens informen estan molt contents amb l'evolució soferta pel pilot, és sens dubte el moment que tota Xàbia doni suport i gaudi del gran esportesta que és Cristóbal Cholbi Mengual.