El Joventut Xàbia júnior va guanyar en un emocionant xoc al CB. Altea per 53 a 51.

20 de febrer de 2014 - 00: 01

Emocionant i espectacular partit el que es va poder gaudir al Pavelló Miguel Buigues de Xàbia, en el qual s'enfrontaven el segon i el tercer de la lliga júnior, en què només valia la victòria per als dos conjunts. La victòria va ser per al Joventut Xàbia davant el CB. Altea per 53 a 51.

Els jugadors entrenats per Óscar Majordom van saltar a la pista amb una intensitat elevadíssima, el que va provocar un parcial de 7-0 en els 3 primers minuts. Al final del quart-negres van deixar clar que anaven de debò a per la victòria amb un resultat de 20-11.

El segon quart va començar amb un nou parcial favorable als xabiencs (6-0). que els va donar la màxima diferència, (26-11). Des d'aquí fins al descans els locals van ser capaços d'administrar el seu avantatge, i gràcies a la defensa marxaven al descans amb un còmode avantatge de 14 punts, 33-19.

Després del pas pels vestidors,, el CB. Altea va eixir disposat a ficar-se al partit i amb un parcial de 0-6 en dos minuts, va aconseguir situar-se per sota de la barrera psicològica dels 10 punts (33-25). Els locals no trobaven en aquest quart la manera d'atacar la defensa plantejada per l'Altea. Es va arribar al final del quart amb el resultat de 44-38.

El nerviosisme es va apoderar de tots els jugadors, especialment dels locals, que van veure com l'avantatge obtingut es va diluir amb el pas dels minuts. A falta de 5 minuts va començar un partit nou amb empat a 46 al marcador.

Els joves xabiencs van treure tot el seu caràcter i orgull per aconseguir guanyar el partit, i de nou gràcies a una espectacular intensitat defensiva només van concedir 3 punts en tirs lliures en els 3 minuts finals. L'Altea va disposar d'un triple sobre la botzina per guanyar, que afortunadament no va entrar i va permetre als de Xàbia aconseguir una merescuda i treballada victòria davant un gran equip.

Amb aquesta victòria, la vuitena consecutiva per als nois d'Òscar Majordom, empaten amb el CB. Altea en la segona posició, i continuen amb el somni intacte de lluitar pel títol.

Per part del Joventut Xàbia Junior, van jugar i van anotar: Lucas (6), Dani (6), Álex (9), David (7), Juanma (3), Álvaro (2), Adrián (10), Campillo (17) , Marc i Andreu.