El Joventut Xàbia infantil masculí va esborrar de la pista el CB. Altea (13-79)

16 2014 abril - 10: 59

el conjunt Joventut Xàbia infantil masculí va esborrar de la pista el CB. Altea al que va vèncer per 13 a 79. D'aquesta manera el conjunt verd i negre conclou com a líder la segona fase de grups d'Iniciació al Rendiment, aconseguint plaça per als play off d'ascens.

El començament del partit va estar marcat per la poca capacitat ofensiva de l'equip local que no aconseguixo fer una cistella en tot el període. Tot el va contrariar que els visitants que no es van relaxar i van acabar el quart amb un parcial de 0 a 16.

Poques coses van canviar en el segon quart, els xabiencs van provocar amb la seua intensitat defensiva contínues pèrdues de pilota a l'equip local. Aquesta circumstància va provocar que es anotessin cistelles fàcils, arribant-se al descans amb el partit totalment sentenciat, 5 a 33.

Després del descans, el conjunt javiensesigaó amb el mateix nivell i tot i que l'entrenador J. Guillermo Pedròs plantejo després del descans una pressió només a mitja pista. A poc a poc les diferències es van anar engrandint i el tercer quart va acabar amb un marcador de 11 a 54.

L'últim quart, el Joventut Xàbia va gaudir en un partit resolt des del principi i ofensivament l'equip va seguir endollat ​​amb una gran ratxa anotadora que li duraria fins al final del partit al qual es va arribar amb un marcador final 13-79.

Per part del Joventut Xàbia van jugar i van anotar: J. Antonio (5), Guillem (8), Víctor R. (12), Juan Luis (14), Fernando (8), Alejandro M. (6), Carlos M. ( 6), Álvaro G. (10), Alejandro Ll., Joan (10).