El Xàbia seguix invicte com a local en guanyar al R. Algemesí per 2 a 0

28 de gener de 2013 - 00: 01

CD. Xàbia: Ortolá, Marc, Fosco, Rial, Aldo, Cardona (Orenes) 72`, Armando (Pau) 75`, Nahuel, Sito, Javi (Rubén) 62`y García.

R. Algemesí: Bernat, Diego (Jairo) 59`, Breo, Ferran, Aitor, Colo (Juanmi) `69`, Luis (Jordi Bou) 56, Pelu, Pol, Edgar i Nereu.

GOLS: 1-0, Sito Mto. 18. 2-0 García (Penalty) Mto. 58.

Àrbitre: Rodríguez Triviño. Va mostrar cartolines grogues als locals; Marc i Jordi. Pels visitants grogues a, Diego, Colo i Jaume. Va expulsar per doble groga a Bernat al minut 56 ja Ferran al minut 78. Amb roja directa a Jairo en el minut 77.

El Xàbia seguix amb pas ferm el seu camí en el grup Tercer de la categoria de Preferent. Va saldar el seu partit a casa contra el cuer, Racing d'Algemesí, amb una còmoda victòria per 2 a 0. El conjunt que entrena José Luis Bisquert seguix ostentant la seua condició d'equip invicte jugant com a local.

La trobada es va posar franc per als xabiencs amb el gol de Sito, al minut 18. Això va donar molta tranquil·litat als seus jugadors, que van poder mostrar un bon joc sobre el rectangle de joc del municipal xabienc.

Els locals van van tindre moltes ocasions per marcar, però la falta d'encert a l'hora de la rematada ho va impedir. Al descans es va arribar amb avantatge per al Xàbia per 1 a 0.

A la segona meitat, va arribar la jugada del penal comès pel porter Bernat que a més va significar l'expulsió d'aquest jugador. Aquest moment va arribar en el minut 58 de la trobada. El golejador del Xàbia, García no fallada i va posar el 2 a 0.

L'expedició del conjunt riberenc es va mostrar molt hostil feia el col·legiat. El que va provocar que l'àrbitre expulsés a dos jugadors més del Racing d'Algemesí.

El Xàbia aliè a tot el que va succeir, va jugar el seu partit, no caient en les provocacions. Al final del xoc 2 a 0 i tres punts més en el caseller del conjunt matalasser.

Després d'aquesta jornada el Xàbia queda situat en el lloc sisè de la classificació amb 33 punts, a només 4 punts del tercer classificat que és el Cullera, últim equip que ocupa els llocs de promoció d'ascens.
La propera setmana el Xàbia viatja fins Massanassa.