L'equip Xabia's Bike - Fasterwear puja al podi en tres proves diferents

25 de setembre de 2019 - 13: 40

Dissabte al matí va van tindre lloc a Oliva Nova la celebració de la IX edició del Gran Fons Alberto Contador amb un recorregut de 147 km i mes de 2300 metres de desnivell. El traçat va discórrer per llocs emblemàtics per al món ciclista com el Coll de Rates, Sa Creueta, Tollos o la Vall d'Ebo.

A més a Moll va finalitzar en tercer lloc de la general després de trencar el grup en l'ascensió al Coll de Rates, marxant-dos corredors per davant i sent el protagonista de la persecució.

A la vesprada es va disputar la I Marxa BTT de Benissa que va tancar el VIII Circuit BTT Comarques Centrals. Fins allà es va desplaçar Àlex Seguí que va signar una primera posició en categoria Máster40, sent, a més, onzè de la general. El Club Ciclista de Benissa tenia preparat un recorregut de 32km i + 900m de desnivell amb una primera pujada a la Solana, amb sengles tècniques i divertides.

Diumenge, l'equip va estar present en la VI Marxa BTT Coves de Canelobre a Busot amb la representació de Dani Cep, Tomàs Miralles i Dani Cepa Jr.

A les nou prendrien la eixida per completar el traçat de 37 km i amb més de 900 metres de desnivell ple de sengles divertides i amb una organització excel·lent. Així, els tres corredors es van endur la victòria en les seues respectives categories, sent Tomás primer Sub23 (sisè a la general) i Dani primer Máster40 (novè a la general). Cal destacar la gran cursa de Dani Cepa Jr que va vèncer en Junior, entrant a meta en dotzena posició de la general.

El proper cap de setmana l'equip prendrà un respir per afrontar les últimes carreres de la temporada amb més força.