L'equip Leclercq SUP Team aconseguix diversos podis en el 'Circuit Mediterrani de SUP'

09 2019 abril - 10: 10

Diumenge passat, el Circuit Mediterrani de SUP (CMS) va convocar una nova competició a la platja de la Patacona (València). Una dura regata amb fort vent de ponent (des de terra cap al mar) que en ocasions va superar els 30 km / hi que va obligar els competidors a fer ús de tots els seus coneixements tècnics per manvan tindre el rumb, així com de la seua fortalesa física i mental .

L'equip Leclercq SUP Team va comptar amb una nodrida representació aconseguint diversos podis: Emilio Irigoyen es va fer amb el tercer lloc del podi en la categoria Elit Màster completant els 5 km i els 18 girs de boies en un temps de 00: 37: 34. Als pocs segons va entrar en meta Kyle Cochrane.

En categoria Amateur femení, Vicky Hernández i Rebecca Cochrane, van quedar primera i segona respectivament. I en Amateur masculí, Andy Burrows, va ser el primer classificat. 'Jan', Alejandra Pérez va debutar en aquesta prova, i en aquesta ocasió la rider de categoria Elit, Cristina López de San Román no va poder concloure la regata després d'una lesió a l'avantbraç conseqüència de les dures condicions de vent.

Un bon resultat per a l'equip entrenat per Telmo Irigoyen que manté una filosofia de màxim esforç i diversió. Novament el Mediterrani va demostrar ser un dels millors emplaçaments mundials per a la pràctica d'aquest esport de lliscament nàutic.