L'equip juvenil femení de Cross del Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser tercer en Sant Joan

20 de febrer de 2018 - 07: 56

En el matí de diumenge, una representació de joves atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia va acudir al Cross Provincial de Sant Joan, Últim de la temporada. En aquesta prova, la gran alegria per al club xabiero va arribar amb el tercer lloc per equips aconseguit en la categoria juvenil.

La formació xabiera amb Manuela Jiménez, Marina Espinós, Mireia Ivorra i Elena Martínez va pujar al podi com a tercera classificada, per darrere del primer equip, el Club Atletisme Cableworld Novelda. La segona plaça va ser per a l'Atletisme Dolors.

En aquesta categoria, la millor de les xabieras va ser Manuela Jiménez, que va acabar a la 10ª plaça. Marina Espinós va ser 13ª, Mireia Ivorra va ser 15ª i Elena Martínez 16ª.

Maria Devesa va ser segona en Sub 10

En fèmines, va pujar al podi Maria Devesa, que va ser segona en la categoria Sub 10. A la resta de categories, aquestes van ser les posicions de les components del Club Atletisme Llebeig Xàbia.