L'equip infantil d'Hoquei Patins de Xàbia, campió de la Copa Federació de la Comunitat

29 de juny de 2021 - 12: 46

Aquest passat cap de setmana, l'equip infantil d'Hoquei Patins de Xàbia es va proclamar campió de la Copa Federació de la Comunitat Valenciana després de guanyar a l'Alcodiam per 3-2.

El partit va ser emocionant ja que es va jugar el trofeu de l'campió amb temps de pròrroga. Els de Xàbia es van avançar al marcador en dues ocasions, però l'equip alcoià va aconseguir empatar el partit, marcant el segon gol a falta d'un minut i mig per a la conclusió de la trobada, el que va provocar que es disputés la pròrroga, el que va donar la victòria als de Xàbia a l'anotar un nou gol.

La classificació de la Copa Federació d'Hoquei Patins de la Comunitat Valenciana va quedar de la següent manera:

Campió: Club Patí Xàbia
Subcampió: Alcodiam
Tercer: CCP Raspeig
Quart: Gandia HC