L'equip femení infantil del Club de Handbol de Xàbia venç l'Hispanitas Petrer

06 de febrer de 2023 - 09: 54

A l'últim partit disputat, l'equip femení infantil del Club de Handbol de Xàbia va aconseguir vèncer l'Hispanitas Petrer al seu propi camp amb un resultat final de 13-21. D'aquesta manera, les de Xàbia s'imposaven davant de les segones classificades, aconseguint, mancant una jornada, el campionat provincial.

El partit va començar amb algunes errades en atac que van propiciar que les locals tinguessin opcions de guanyar el partit durant tota la primera part. Cosa que es va solucionar a la segona part amb un joc més fluid que va propiciar que la diferència de gols anés augmentant fins al resultat final.

El proper dissabte a les 11 h es disputarà al Palau d'Esports el darrer partit d'aquesta fase contra l'Elx, que ha de servir d'homenatge a les noies del Xàbia.