L'equip femení del Trillebeig aconseguix el tercer lloc al VII Duatló d'Alzira

17 de novembre de 2021 - 12: 18

Un gran nombre d'atletes del Club Atletisme Llebeig de Xàbia han estat presents a les diferents proves disputades aquest cap de setmana als municipis de la Comunitat.

En primer lloc, destacar el tercer lloc aconseguit per l'equip femení al VII Duatló d'Alzira per equips a la segona divisió. Les xiques de Xàbia van demostrar, una vegada més, l'intens nivell comxicotetiu que tenen.

Campionat Escolar

Diumenge, els més joves del club es van desplaçar a Sant Joan per realitzar el Campionat Escolar per equips de Campo a través i alhora classificatòria per al Campionat d'Espanya. Tots van fer molt bones curses.

Abans de començar les curses infantils es va iniciar el Cross Popular en què quatre atletes del Llebeig van participar i es van situar al Top 10.

Vicente Soldevila va ser 8è de la general, Madelane Powell va ser 4a femenina, Mariola Valero va ser 5a femenina i Bea Sellés 9a femenina.

Mitja Marató i 10k Ciutat de Gandia

A la 24 Mitja Marató i 10k Ciutat de Gandia hi va haver també gran representació d'atletes xabieros. D'una banda, a la prova dels 10 quilòmetres, Teresa Caselles Miralles, va arribar a meta amb un temps de 57:38 i va ocupar la 34 posició de la seua categoria.

Pel que fa a la Mitja Marató; Juan José Vallés va fer un temps de 1:27:26, quedant 50 de la categoria, Cristian Monzo va arribar a meta a 1:37:45, quedant 43 de la seua categoria. Jaime Escortell va parar el crono a 1:38:23, finalitzant la cursa en 45 posició de la categoria.

Per la seua banda, Javi Segarra, va fer el mateix temps que el Jaume, 1:38:23, quedant 70 de la seua categoria. Víctor Caserta va arribar a meta en 1, quedant 53 de la seua categoria i Rosa María Ramos va ser 20 de la seua categoria amb un temps de 314.

València, Sant Sebastià i Costa Blanca

En la 15k de València va participar Juan Bautista Tachó realitzant la cursa en 1:13:51 i quedant 251 de la categoria.

En prova de Behobia - Sant Sebastià, cursa de 20km, van participar Antonio Morillo que va fer un temps de 1:35:42 i Francisco Marí que va arribar a meta en 1:43:47.

A la gran carrera de la Mediterrània, el Half Marató Costa Blanca, Mª Isabel Ferrer va entrar a meta sent la segona de la seua categoria amb un temps de 1:24:39. En aquesta prova també van participar: José Antonio Cecilia (1:31:41), Jorge Ferrándiz (1:31:41), Manuel Álvarez (1:54:53), Clara Juan (1:57:01), Enrique Miralles ( 2:03:34), Miguel Vallés Sendín (2:05:35), Blai Ferrer (2:14:26) i Toni Moragues (2:24:40).