El derbi comarcal femení se'l va endur el CB Joventut Xàbia per 64 a 43 davant el Dénia Bàsquet

18 de febrer de 2020 - 23: 25

El pavelló Miquel Buigues de Xàbia va ser l'escenari que va acollir el derbi comarcal que van disputar els equips sèniors femenins de el CB Joventut Xàbia i el Dénia Bàsquet. Un partit que com sempre que s'enfronten aquests dos equips va ser molt disputat, però que en aquesta ocasió va caure de la banda local per 64 a 43.

Les xabieras van començar el xoc amb un gran treball defensiu, van jugar amb molta intensitat cadascuna de les seues accions davant un rival que no es va arronsar i que els va plantar cara.

Aquesta lluita sobre la pista de joc va provocar que es veiés una primera meitat de el partit, amb molta igualtat però al seu torn amb gran desgast en les dues formacions.

En el segon quart, el canvi defensiu de les verdinegras a una defensa zonal va provocar dubtes a l'atac deniera. Les visitants van van tindre problemes a l'hora de fer circular la pilota i els seus tirs exteriors no van funcionar. Les locals es van sentir còmodes amb aquesta defensa que van manvan tindre en el tercer període.

El tècnic denier, Juan Luis Pérez, va intentar canviar el ritme de el partit però no va van tindre molts efectius a la banqueta perquè els seus noies poguessin prémer en defensa. En aquesta trobada, la mala selecció d'alguns llançaments unit a l'percentatge baix d'encert atacant provocar que les locals manessin de forma còmoda al marcador.

En l'últim quart, les visitants van van tindre una lleu millora i amb un parcial de 0 a 9 van estrènyer el marcador. Les locals ho van impedir retornant aquest mateix parcial amb el que van deixar definitivament sentenciat el partit. A la fi de el temps reglamentari es va arribar amb victòria per al CB Joventut Xàbia per 64 a 43.