El conjunt femení del CH Xàbia vencedor del Torneig de Borriana

02 de juliol de 2019 - 14: 51

El Club Handbol Xàbia, Com a club de referència en l'handbol platja valencià, seguix recollint triomfs importants amb què es guanyen el respecte del món de l'handbol platja.

Aquest cap de setmana es van desplaçar a Borriana els equips juvenils per competir en un torneig en la categoria sènior per seguir la seua preparació per als Arena 1000. Aquesta circumstància va fer que la mentalització fos diferent tenint molt clar que seria molt difícil lluitar pels primers llocs amb els equips de major edat.

La noies juvenils van guanyar tots els seus partits de la fase de grups per dos sets a zero, a Sagunt, Betxí i Almassora. A les semifinals es van trobar amb Mar Menor, equip que juga el Circuit Arena 1000 i el Campionat d'Espanya, guanyant-li per dos a zero al remuntar vuit punts en el primer set.

Va arribar a la final contra un equip de la mateixa categoria que el de les semis i es va perdre el primer set en el gol d'or, després d'empatar a 20; es va seguir amb la confiança que va donar el joc realitzat i es va guanyar amb tres punts arribant als shoot out, en els quals es va guanyar per 7-2, portant-se així el torneig.

Gran paper dels juvenils

El juvenil masculí va començar contra el sènior del Oliva A, al qual es va guanyar per un clar dos sets a zero. En el segon partit es va perdre contra el Sagunt, arribant a l'últim partit de la fase de grups contra Betxí amb l'obligació de guanyar per arribar a semifinals. Això es va aconseguir amb una certa facilitat.

Va arribar l'hora de la veritat contra Maristes d'Algemesí amb els quals es va perdre per dos sets a zero però donant la cara en tot moment contra els que fet i fet guanyarien el torneig.

Finalment, pel tercer i quart lloc es van tornar a trobar amb el Sagunt, al qual es va guanyar en els shoot out, de manera que es van endur la medalla de bronze.