El Club Handbol Xàbia va iniciar el 'Circuit Arena 1000' d'handbol platja

18 de juny de 2019 - 12: 44

Aquest passat cap de setmana, els equips del Club Handbol Xàbia van començar la seua marxa en el Circuit Arena 1000, Disputant el d'Orpesa Els resultats no van ser els esperats en alguns casos, però en general, es va demostrar que es pot lluitar com l'any passat per estar a dalt.

L'alegria la va donar l'equip juvenil masculí, quedant tercer. Al matí es va jugar la fase de grups i ja en la fase decisiva es va començar contra Platja Alcalá al qual es va guanyar en els shoot outs per 8-6. Després d'empatar a un set, en els quarts de final es va guanyar a l'M5 Arena per dos sets a zero arribant a les semifinals contra segurament un dels tres millors equips d'Espanya en l'actualitat el Ciutat de Màlaga, sent el resultat de dos sets a zero per als andalusos (19-15 / 26-20), de manera que amb aquest resultat Hemeroscopea Xàbia va quedar tercer per diferència de sets i gols.

Per la seua banda, el cadet masculí MACBE, Sent un equip que té un joc molt espectacular i ràpid, va perdre els tres partits que va disputar i en algun dels casos, partits que tenia molt controlats; l'experiència d'aquest torneig, segur que els fa afrontar els següents Arena 1000 i campionat d'Espanya d'una altra manera.

El juvenil femení sisme submarí Tinglao, Per la seua banda, va acudir a Orpesa amb moltes baixes, de manera que van jugar amb quatre cadets. En la fase de grups es va guanyar a Leganés en el desempat i es va perdre amb Utrera també en el desempat, arribant als quarts de final contra Elit, que fet i fet va guanyar el campionat. Van jugar un
primer set de manera espectacular donant la sorpresa. El segon es va perdre i en la sort dels shoot outs, Va caure per un punt.

Aquest torneig reforçarà el que ja se sap. Aquest equip, encara que de primer any, amb el reforç d'algunes cadets, estaran lluitant pels primers llocs en els següents campionats.

El Cadet femení Electrobombas Xàbia, És un dels millors equips del club en platja, però han de creure en les seues possibilitats, igual que els nois cadets, tenien partits controlats i que es van acabar perdent per falta de concentració o per falta de comxicotetivitat en els moments finals; l'últim partit els va servir per adonar-se que el que ha passat a Orpesa, hauria de ser una anècdota a final de temporada perquè poden i es mereixen estar com a mínim en les semifinals de cada torneig.

Després de la Copa i aquest torneig, els equips del Club Handbol Xàbia estan de la següent manera en la classificació del circuit espanyol: Juvenil masculí Hemeroscopea Xàbia segon. El conjunt juvenil femení Sisme submarí Xàbia, quart. Mentre que el cadet masculí MACBE Xàbia, setzè (no va disputar la Copa d'Espanya) i el cadet femení Electrobombas Xàbia quart.