El Club Handbol Xàbia disputarà la Copa d'Espanya d'handbol Platja

13 de febrer de 2020 - 12: 19

El Club Handbol Xàbia s'aferma en l'elit de l'handbol platja espanyol, ja que la Federació Espanyola d'Handbol va publicar, en el dia d'ahir, els equips classificats per disputar la pròxima Copa d'Espanya que es va a tornar a disputar a Torrox (Màlaga) del 12 a l' 14 de juny.

En aquesta competició hi seran presents els millors equips de el rànquing espanyol de la temporada anterior i el Club Handbol Xàbia va classificar als seus quatre equips de l'any anterior, cadets masculí i femení, així com als dos juvenils, masculí i femení.

Amb la Copa, com és costum, començarà la temporada de platja a nivell estatal, en què ja s'han confirmat les seus de Nazaré (Portugal), el 19-21 de juny, Oriola el 10-12 de juliol, Almeria, el 31-02 d'agost i el Campionat d'Espanya que es disputarà a València de l'13 a l'16 d'agost. Al costat d'aquestes confirmacions cal que es publiquin dues seus més per completar tot el circuit.

En el si de el club xabiero s'espera aconseguir uns molt bons resultats al Circuit Arena 1000 d'aquesta temporada.