El Club Handbol Xàbia va arrancar un triomf a Alacant davant el Salesians (27-28)

23 d'octubre de 2018 - 07: 59

Després que la Federació suspengués la competició de les categories base, tant masculines com femenines per l'alerta de fortes pluges a tota la Comunitat, si que van jugar les categories juvenil i sènior.

El partit de juvenils entre el Club Handbol Xàbia i el Salesians es va celebrar al pavelló Municipal Pitiu Rochel d'Alacant, un gran escenari, on els xabieros van eixir triomfadors per 27 a 28.

L'equip de Xàbia va viatjar amb tota la plantilla al complet a excepció del porter Radu per lesió. El primer temps, després d'una primera presa de contacte, es van succeir els continus empats fins a arribar al seu equador.

Bona feina de la segona línia

A la segona meitat de la primera part es va començar a imposar l'ordre en atac, amb passades magistrals als pivots que, junt amb una bona defensa i anticipació per part dels jugadors del Club Handbol Xàbia, van aconseguir frenar els llançaments del Salesians arribant al descans amb un 12-17.

El segon temps, tot i que va començar amb les mateixes característiques del primer, els jugadors locals van començar a emprar els contactes i la individualitat enfront del treball en equip. Això va portar amb si nombrosos contactes i en un d'ells, Javi va haver d'abandonar la pista per lesió i l'atacant per exclusió de 2 minuts.

A partir d'aquest moment, el S. Salesià va aconseguir l'empat a 24. Llavors, una defensa ordenada, va aconseguir aturar les accions individuals, no sense alguna que altra exclusió. Una bona reacció i concentració en els últims minuts va donar la victòria als xabieros per 27 a 28.

Sembla que la igualtat entre els equips juvenils masculins d'aquesta divisió autonòmica és gran, ja que és el segon partit que guanya l'equip de la Marina Alta per la mínima diferència.